Birdland Golf Country Club

Pályánk Európa szívében, a közkedvelt nyugat-magyarországi üdülőhelyen, Bükfürdőn található. Célunk a golf népszerűsítése és fenntartása valamint, hogy a festői szépségű környezetben kellemes kikapcsolódást és időtöltést biztosítsunk valamennyi vendégünk számára.

Határozott szándékunk, hogy ezt a célkitűzést magas színvonalú szolgáltatásokkal és olyan körülmények megteremtésével érjük el, melyek felüdülést és relaxációt nyújtanak.

A Birdland Golf & Country Club 1991. május 24.-i megalakulása óta fontos helyet tölt be a hazai golfélet színes palettáján. A magyarországi első 18 lyukú championship golfpálya elsőként rendezett rangos hazai és nemzetközi versenyeket, melyeken a környező országokból több amatőr és profi golfozót láthatott vendégül. Valljuk, hogy aki a jövőt építi annak a múltat is ápolnia kell, így az elmúlt harminc év minden egyes eseménye egy-egy mérföldkő a klub életében. Az elmúlt időszak megújulása tovább segíti törekvésünket, hogy minél szélesebb körben ismertethessük meg a golf sport szépségeit az érdeklődőkkel és a kezdő golfozókkal egyaránt.

A Birdland Golf & Country Club és Greenfield Golf golfpálya szimbiózisa egyben a kulcsa is annak az elhatározásnak, mely a jövőben tovább segíti a kitűzött célok megvalósítását.

Megnyitott a Greenfield Golf Magyarország első 18 lyukú championship golfpályája és megalakult klubja a Birdland Golf & Country Club. Bükfürdő tökéletes helyszínválasztás a golfhoz, hisz a pannon klíma és az idillikus táj a legjobb feltételeket biztosítja az élvezetes golfjátékhoz, a szabadidő kellemes és aktív eltöltéséhez.

Több éves előkészítő munka és tervezést követően befejeződött a golf pálya mellett épülő resort fejlesztés és megnyitott egy exkluzív 207 szobás szálloda és egy Villapark is kialakításra került a pálya szomszédságában.

A Magyar Golf Szövetség által „Az év klub managere” címet ebben az évben csapatunk oszlopos tagja, Papp Erzsébet club managerünk vehette át, mely mind a golf klubnak mind pedig a szállodának nagy elismerés.

A pálya a komplex felújítási munkák eredményeképpen elindult a teljesen újjászületés útján: új öntözőrendszer telepítettünk, a greenek és játéktér többi területét felújítottuk és a teljes erdőtisztítással is elkészültünk. Idén golf pályánk fennállásának 30. évfordulóját ünnepeljük, így különösen nagy öröm hogy ebben az évben csodás környezetben, minőségi pályán élvezhetik ezt a sportot vendégeink.