Rólunk

Greenfield Golf

Több mint „kényeztető séta”

Magyarország első 18 lyukú golfpályája, mely 1991-ben nyílt Bükfürdőn. Élvezze az egyedi világot, amit a pannon klíma, az idillikus táj és a gyönyörűen gondozott, 100 hektáron elterülő golfpálya varázslatos panorámája nyújt.

Tovább

Greenfield – Birdland Junior Akadémia Golftábor

Idei évben is megrendezésre kerül a Greenfield – Birdland Junior Akadémia Golftábora, mely során a gyerekek megismerkedhetnek a golfozás szépségeivel.

Tovább

Birdland Golf Country Club

Pályánk Európa szívében, a közkedvelt nyugat-magyarországi üdülőhelyen, Bükfürdőn található. Célunk a golf népszerűsítése és fenntartása valamint, hogy a festői szépségű környezetben kellemes kikapcsolódást és időtöltést biztosítsunk valamennyi vendégünk számára.

Tovább

Hole by hole

Pályánk interaktív térképe segítségével megtalál minden fontos információt a Greenfield Golf 18 lyukú championship golfpályánk szakaszairól. Kattintson az adott szakasz számára és azonnal megjelenik a részletes szakasz tájékoztató!

Tovább

Full Swing Golf Simulator

A kiváló minőségű, több évtizedes múlttal rendelkező Full Swing Golf Simulator elhozza kedves Vendégeinknek a legújabb valóságos golfélményt a Greenfield szállodánkban. Most különleges szimulátor bajnoksággal készülünk, próbálják ki Önök is!

Tovább