Full Swing Golf Simulator 

Valóságos golfélmény a Greenfield Hotelben! 

Gondolt már rá, hogy milyen lehet különleges helyen kipróbálni a golfozást? A golfpálya mellett található Greenfield Hotelben már ez is lehetséges! 

A Golf Szimulátor segítségével több, mint 80 különleges pálya közül tudnak választani Vendégeink, és a különböző nehézségi szinteknek megfelelően tudják kipróbálni tudásukat. 

A kiváló minőségű, több évtizedes múlttal rendelkező Full Swing Golf Simulator valóságos golfélményt biztosít. 

Precíz labdakövetésének köszönhetően valós idejű visszajelzést tud adni a labda helyéről. Egyedülálló képessége, hogy képes mérni a labda, valamint az ütő sebességét, az indítás szögét, az ütőfej szögét, a labda forgását, valamint a forgás tengelyét.

 

 A golfszimulátort csak pályaalkalmassági vizsgával rendelkező játékosok használhatják! 

Sport-és golfszimulátor foglalása:

  • Előzetes időpontfoglalás a recepción szükséges
  • A kért programot kollégánk indítja el, kaució fizetése szükséges. A kauciót a játékot követően a szimulátor ellenőrzése után áll módunkban visszafizetni.
  • Golfszimulátort csak pályaalkalmassági vizsgával lehet igénybe venni.
  • A multigame játékokat 14 év alatt csak szülő kíséretében indítjuk el.
  • A sport- és golfszimulátor kizárólag saját felelősségre használható, 14 év alatti gyermekért felnőtt kísérője vállal felelősséget.
  • A játék és környezetében keletkező anyagi károkért a bérbe vevő vendég vállal teljes körű felelősséget, melyet a játék megkezdésével elfogad.
  • A játék foglalását a játék megkezdése előtt 1 órán belül már nem lehet lemondani, a teljes összeg felterhelésre kerül.

Golf élmény
mindenkinek!

 

Tudásszinttől függetlenül

Minden korosztály számára

 

Tökéletes ajándék

Tovább
az ajándékutalványokhoz