Csapatépítés

A Sikeres csapat titka egy jól szervezett csapatépítő tréning. A Greenfield Hotel Golf & Spa és az őt körülölelő 100 hektáros zöld környezet kitűnő hely team building programok lebonyolítására. Legyen szó golfkóstolóról, egészségnapról, szabadidős programokról vagy gasztronómiai eseményről, szállodánk ideális helyszín rendezvényei számára! Rugalmas konferenciaszervező csapat és professzionális szállodai szolgáltatások garantálják a sikeres rendezvényt!

Golfoktatás és mini golfverseny

,,RELAX” (60 perc)

A program egy 20 perces pályatúrával kezdődik, ahol a vendégek számos információt megtudnak a golfról, illetve a golfpályáról, valamint minden kérdésükre kielégítő választ kapnak. A pályatúra után 40 percen keresztül oktatónk irányításával golfoznak a résztvevők.

Ajánlatkérés

„BREAK” (120 perc)

Tartalmaz egy 30 perces pályatúrát, ahol a vendégek számos információt megtudnak a golfról, illetve a golfpályáról, valamint minden kérdésükre kielégítő választ kapnak. A pályatúra után 50 percet golfozunk azon a gyakorlópályán, ahol a hosszú ütéseket lehet gyakorolni. Végül levezetésként 40 percet golfozunk egy másik gyakorlópályán, mely a rövidjáték gyakorlására, lyukra való gurításra alkalmas.

Ajánlatkérés

„SUPER” (180 perc)

A program egy welcome drinket követően pályatúrával kezdődik, ahol a vendégek számos információt megtudnak a golfról, illetve a golfpályáról, valamint minden kérdésükre kielégítő választ kapnak. Ezután azon a gyakorlópályán játszunk, ahol a hosszú ütéseket lehet gyakorolni. Végül levezetésként egy másik gyakorlópályán a rövidjáték, illetve a lyukra való gurítás gyakorlására van lehetőség. A program gurítóversennyel zárul, ahol az első három helyezettet díjazzuk.

Ajánlatkérés

Kérje személyre szabott ajánlatunkat, kollégáink készséggel állnak rendelkezésre, hogy kiválasszák Önnek és csapatának a legtökéletesebb csapatépítő programot!

Kapcsolat

Golf élmény
mindenkinek!

 

Tudásszinttől függetlenül

Minden korosztály számára

 

Tökéletes ajándék

Tovább
az ajándékutalványokhoz